Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus I Tjing 1 voor beginners – 9 oktober 2016

9 oktober 2016 @ 13:30 - 16:30

Cursus I Tjing 1 voor beginners (voor opgave, scroll naar beneden):

Gerben Hellinga geeft een introductiecursus in de I Tjing voor wie met het orakelboek wil kennismaken. Je leert je hoe je de I Tjing kunt raadplegen en kunt interpreteren.

Wie meer van de I Tjing wil weten en er meer mee wil doen is er de cursus I Tjing 2. We doen o.a. voorspellingen en onderzoeken hoe we met de I Tjing ingrijpende veranderingen tot stand kunnen brengen.

  • Meebrengen: papier en pen, drie gelijke munten, een eigen I Tjing boek.
    De I Tjing van Nu kan eventueel ter plekke worden aangeschaft.
  • De middagen vinden plaats als er tenminste 5 aanmeldingen zijn.
  • Aanvang 13:30, inloop vanaf 13:00 uur. Er is ruim plaats om (op zondag gratis) te parkeren. Station Muiderpoort is vlakbij, bus 22 stopt om de hoek.
  • De kosten voor iedere middag zijn 50 euro (incl. 21% BTW, koffie en thee). Deelnemers krijgen een rekening.

De schrijver Gerben Hellinga, die zich hiermee sinds 1972 bezighoudt, ziet de I Tjing als een praktisch instrument waarmee mensen hun leven kunnen veranderen.Veel mensen denken dat je de I Tjing diepgaand bestudeerd moet hebben om hem te kunnen consulteren, maar die mening deelt hij niet. Wie zich ermee gaat bezighouden, doet de nodige kennis vanzelf wel op. Maar wat echt nodig is, is de wil om iets te veranderen in je bestaan plus de bereidheid om de adviezen uit te voeren.

  • Graag van tevoren aanmelden via onderstaand formulier: gezien het beperkte aantal deelnemers geldt de volgorde van betaling als de volgorde van inschrijving.

Deze cursus wordt momenteel niet gegeven. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van het cursusaanbod...

Gegevens

Datum:
9 oktober 2016
Tijd:
13:30 - 16:30
Site:
www.vitalspaces.net

Organisator

Jinny Thielsch
Telefoon
0654257416
E-mail
fengshuispaces@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Vital Spaces
Zeeburgerpad 52-1
Amsterdam, 1019 AB
+ Google Maps
Telefoon
0654257416
Bekijk de site van Locatie