Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus I Tjing 2 voor gevorderden – 21 mei 2017

21 mei 2017 @ 13:30 - 16:30

€50

Cursus I Tjing 2 voor gevorderden (voor opgave, scroll naar beneden)

Heb je al eens eerder met de I Tjing gewerkt of heb je de Cursus I Tjing 1 voor beginners bij Gerben Hellinga gevolgd? Dan is deze vervolgcursus wellicht interessant voor je. Deze cursus is voor gebruikers van de I Tjing, die er meer van willen weten en er meer mee willen doen. We leren hoe je met bewegende lijnen om kunt gaan en zullen samen oefenen. We doen voorspellingen en onderzoeken hoe we met behulp van dit eeuwenoude orakelboek ingrijpende veranderingen in het bestaan tot stand kunnen brengen.

  • Meebrengen: papier en pen, drie gelijke munten, een eigen I Tjing boek.
  • De I Tjing van Nu kan eventueel ter plekke worden aangeschaft.
  • De kosten voor de cursus zijn 50 euro. Deelnemers krijgen een rekening.
  • Locatie: Amsterdam Oost. Er is ruim plaats om te parkeren (gratis op zondag). Gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Station Muiderpoort is vlakbij, bus 22 stopt om de hoek.
  • Er is plaats voor ca. 10 personen.
  • De cursus vindt plaats als er tenminste 5 aanmeldingen zijn.
  • Inloop vanaf 13:00 uur.

De schrijver Gerben Hellinga, die zich hiermee sinds 1972 bezighoudt, ziet de I Tjing als een praktisch instrument waarmee mensen hun leven kunnen veranderen.Veel mensen denken dat je de I Tjing diepgaand bestudeerd moet hebben om hem te kunnen consulteren, maar die mening deelt hij niet. Wie zich ermee gaat bezighouden, doet de nodige kennis vanzelf wel op. Maar wat echt nodig is, is de wil om iets te veranderen in je bestaan plus de bereidheid om de adviezen uit te voeren.

Voor opgave: Vul onderstaand formulier in: gezien het beperkte aantal deelnemers geldt de volgorde van betaling als de volgorde van inschrijving.

Het is helaas niet meer mogelijk je op te geven voor de cursus. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van het cursusaanbod. http://vitalspaces.net/nl_NL/

 

Gegevens

Datum:
21 mei 2017
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€50

Organisator

Vital Spaces, Jinny Thielsch
Telefoon:
0654257416
E-mail:
fengshuispaces@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Amsterdam Oost, + Google Maps
Telefoon:
0654257416
Bekijk de site van Locatie